Izobraževanje
Delavnica: Vipavski štruklji
Omamno dišeči, rahli, z najboljšimi orehi in skuto... To so naši ta pravi vipavski štruklji. Kvašeni, kuhani, zablejeni z maslom in drobtinicami ali s karamelno-smetanovo polivko. Za prste obliznit! Te zanimajo male skrivnosti velikih mojstrov v njihovi pripravi? Torej delavnice, ki jo bo vodila gospa Klara Božič ne smeš zamuditi - v soboto, 22.11.2025 ob 15h bo potekala v stari šoli v Vipavi (2.nadstropje) Čimprej se prijavi Petri, saj je število mest omejeno - največ 6 vas lahko na Razmetanem podstrešju izdela in skuha najboljše vipavske štruklje. S seboj prinesi predpasnik, valjar, kuhinjsko krpo in globok pekač s pokrovom (ali dva globoka pekača). Vse potrebne sestavine za vipavske štruklje dobiš na delavnici.
Naj zadiši po prazničnem!