Izjava o varstvu osebnih podatkov

Informacije o varstvu osebnih podatkov

 

1. Upravljavec osebnih podatkov: Javni zavod za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina, z registriranim sedežem na naslovu Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica (v nadaljevanju Zavod).

2. Nameni in pravne podlage obdelave podatkov: vaše osebne podatke, ki ste jih posredovali prek te spletne strani, obdelujemo za namen obdelave vaše zahteve iz tega obrazca, in jo upravičuje predpogodbeni odnos, ki izhaja iz vaše zahteve, in sicer v roku, ki je potreben za izvedbo storitve ter informacij o osebnih ugodnostih, dogodkih in druge aktualne novice.

3. Pravice varstva osebnih podatkov: obdelavi vaših osebnih podatkov, ki temelji na našem zakonitem interesu, lahko nasprotujete, oziroma svoje privolitve lahko kadar koli prekličete. Za podatke, ki ste jih posredovali upravljavcu osebnih podatkov, lahko zahtevate: popravek podatkov, izbris podatkov (razen, če je zahteva v nasprotju z veljavno zakonodajo), vpogled v podatke in izvor podatkov ter ugovor na obdelavo podatkov, vključno s prepovedjo pošiljanja obvestil ter druge pravice. Svoje pravice iz naslova varstva osebnih podatkov lahko uveljavljate tako, da o svoji odločitvi pisno ali ustno obvestite Javni zavod za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina, Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica ali na e-naslov 3. gdpr@vipavskadolina.si.

4. Pravica do pritožbe: imate pravico do pravnega varstva. Lahko se obrnete na Informacijskega pooblaščenca RS.  

Dodatne informacije o obdelavi in varovanju vaših osebnih podatkov najdete v naši Politiki zasebnosti na www.turizem-novagorica-vipavskadolina.si/politikazasebnosti