Vipavska dolina
marec 2025
p t s č p s n
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Banner top doživetja v Vipavski dolini

Želim prejemati napovednik dogodkov in druge aktualne novice

Nazaj na dogodke

Najlepše torte od A do Ž: četrti del: osnove obmazovanja in sestavljanja večnadstropnih tort

Na zadnjem srečanju bomo spoznali osnove obmazovanja in sestavljanja večnadstropnih tort, vse potrebne pripomočke za dekoracijo, sledi pa še prikaz različnih tehnik okraševanja. Zaključili bomo s praktičnim delom, kjer bo vsak udeleženec obmazal in poljubno dekoriral svojo torto.

Cena: 120 eur (3. del obsega dve srečanji, cena je skupaj za dve srečanji; prijava na zgolj eno izmed teh dveh srečanj ni možna). Cena za obe 120 eur. Ob prijavi na vse delavnice iz sklopa Najlepše torte od A do Ž priznamo popust v višini 30 eur (170 eur namesto 200 eur). Za delavnico omogočamo tudi možnost nakupa in koriščenja darilnega bona Rustjeve hiše kruha. Več informacij na .

Sklop slaščičarskih delavnic Najlepše torte od A do Ž z Eriko Jerkič Beč je namenjen vsem tistim, ki bi se radi izpopolnili v pripravi tort, ki bodo ne samo nebeškega okusa, temveč tudi okrašene tako, kot jih okrasijo le najboljši slaščičarji. Delavnice so primerne tudi za začetnike, Erika pa bo z vami delila vse trike in skrivnosti od prvega koraka dalje. Za udeležbo so nujne predprijave na ali osebno v Rustjevi hiši kruha do zapolnitve mest. Več informacij na www.rustjevahisa.si/dozivetja.

Erika Jerkič Beč je umetnost združila s slaščičarstvom, saj se je poleg likovne izobrazbe usmerila tudi v sladke dobrote. Vrsto let je delala kot samostojna podjetnica in tudi kot zaposlena v podjetju, kjer se je ukvarjala z razvojem novih receptov za sladice in sladoled; spoznali pa smo jo tudi v TV oddaji Gostilna išče šefa. Zelo rada se dodatno izobražuje na tem področju in rada testira vedno nove kombinacije okusov, tekstur ali dekoracije. Svojo prvo torto je spekla šele pri 16 letih, a takrat se je vanje zaljubila in temu namenja ves prosti čas in seveda tudi službo. Najraje pripravlja kremne sladice, pri ustvarjanju tort pa jo je vedno najbolj veselila dekoracija, ker tam lahko pokaže še svojo umetniško plat. Priprava raznih figur za torte, risanje po piškotih in najmanjši detajli so ji vedno predstavljali sprostitev in veliko zadovoljstvo, saj dodajo pravo piko na i vsaki sladici.