Vipavska dolina
september 2023
p t s č p s n
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Želim prejemati napovednik dogodkov in druge aktualne novice

Nazaj na dogodke

Komedija Fejmiči: Sama sta najboljša

Komedija z Gašperjem Bergantom in Žanom Papičem Gašper Bergant in Žan Papič sta neumoren duo, ki že več kot tri leta ustvarjata enega najbolj priljubljenih podkastov Fejmiči. Pri njiju so gostovala vsa največja imena slovenske estrade, kot so Damjan Murko, Miha Šalehar, Tomi Meglič, Lado Bizovičar, Magnifico in vsa ekipa jutranjega programa Radia 1 z Denisom Avdićem in kljub temu so ljudje še vedno pisali “sama sta najboljša”.

V predstavi bo govora o njunem medsebojnem odnosu kot o odnosu do ostalih stvari, ki si je diametralno nasproten. Starejši pravijo "kot bi belogardist in partizan hodila skupaj na pir". Bergant velja za človeka z jezikom na dlaki in brez nje na jeziku. Kralj črnega humorja, neizprosnega pogleda na svet, ki nasmeji še tako kislo limono v publiki. Je odločen in ima mnenje o vsem, četudi zadeve ne pozna. Na drugi strani je Papič, ki je prikupno zmeden in ne ve o ničemer ničesar in se s tem za povrh še hvali. Komplementaren in posrečen duo, ki seje smeh, dobro voljo in sočutnost. Sliši se čudno, a je res.

Sama sta najbloljša je večkrat napisan komentar pod epizode podkasta Fejmiči, kadar fanta nastopata sama brez gosta, zato sta se odločila, da to vzameta za svoj naslov in to tudi dokažeta.

Vstopnice v predprodaji na Eventim.si ter Eventimovih prodajnih mestih (Petrol, Pošta ...).