Vipavska dolina
oktober 2023
p t s č p s n
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Želim prejemati napovednik dogodkov in druge aktualne novice

Nazaj na dogodke

Sushi & Bubbles

Mojstri iz U-SUSHI Gorizia bodo pred vašimi očmi prikazali umetnost rezanja lososa, kjer boste lahko spoznali tehniko rezanja in pravilno uporabo določenega dela ribe. Poleg tega vas bodo razvajali z odličnimi sušiji, ki jih bodo navdušili vaše brbončice. Predstavil se bo briški vinar Marko Sirk s svojima peninama Marcus in Marcus Rose. Z vinarjem iz Vipavske doline Vina Lisjak 1956 pa se bomo podali na nepozabno vinsko pot z osupljivo penino in drugimi vini.

Marko Sirk je priznan briški vinar, ki že desetletja navdušuje s svojimi izjemnimi vini. Njegova strast do vinogradništva in vinarstva se odraža v vsaki kapljici njegovih vin. Njegova penina Marcus, leta 2022 nagrajena z bronasto medaljo priznanega vinskega ocenjevanja Decanter, je prava osvežitev za vaše brbončice. Njegova druga penina, Marcus Rose, pa vas bo očarala z nežno aromo jagodičevja in svežim karakterjem, ki se odlično poda k sušiju.   

Vina Lisjak 1956 je družinska vinska klet iz Zalošč, ki slovi po izjemnih vinih, posebej po svoji priznani malvaziji. Njihova malvazija, okrašena z bronasto Decanterjevo medaljo, vas bo popeljala na čutno potovanje s svojo bogato aromo zrelih sadnih tonov, njihova penina pa vas bo navdušila s svežino in elegantnostjo.

Za ljubitelje drugih okusov pa bo na voljo tudi celotna ponudba pijač iz NOE Wine Bar & Restaurant.

Ne zamudite te izjemne priložnosti, da spoznate zgodbe za steklenicami, ki bodo dopolnile vaše doživetje na Sushi & Bubles dogodku. Pridružite se nam na terasi NOE Wine Bar & Restaurant in se prepustite čarom njihovih vrhunskih vin, ki bodo popolnoma usklajeni s svežimi in okusnimi suši mojstrov iz U-SUSHI Gorizia.