Vipavska dolina

Želim prejemati napovednik dogodkov in druge aktualne novice

Nazaj na dogodke

Predavanje: Andrej Pešec: Zaupanje – kako biti dober, a ne naiven?

Ste bili kdaj boleče in zvito prevarani? Kako nas zavajajo drugi, javnost, banke, zdravstvo, mediji? Slepo sledite rečem, ki niso najbolj smiselne? Kje je meja med naivnostjo in dobroto? Naučite se jasno in natančno vedeti, komu in kaj zaupati in komu ter kdaj ne. Kako povrniti izgubljeno zaupanje v druge in vase? Se po nepotrebnem čustveno vpletate tam, kjer ni potrebe po tem?

Ne znate reči ne? V kaj polagamo slepo vero, kaj slepo sledimo in kaj slepo zavračamo? Zaupanje do partnerja, otrok, sodelavcev, prijateljev, javnosti, duhovnosti, religij …

Transformacija odnosov s sodelavci, družino, sorodniki, otroki in starši. Trije nivoji odnosov in trije tipi zavesti ljudi. Vedno znova nasedate na enake trike in privlačite specifično vrsto ljudi?

Zaščitite se pred čustveno odvisnostjo, energetskimi vampirji in identificiraj prevarante. Postanite zaupanja vredna osebnost in postanite zares dobri, a ne naivni. Kako povrniti izgubljeno zaupanje v življenje, v druge in vase?

Predavanje bo vodil Andrej Pešec, univ. dipl. politolog, ki deluje kot celostni psiholog, pedagog, trener in strokovnjak za odnose, leadership ter osebni razvoj. Vodil je že preko 2200 predavanj, webinarjev in izobraževanj, za katere so značilni nenavadni praktični primeri, sinteza sodobnih celostnih znanj, leadershipa in motivacijske filozofije ter zanimive zgodbe iz vsakdanjega življenja.

Obvezne prijave na mail . Po prijavi boste prejeli navodila za dostop do webinarja.