Vipavska dolina
februar 2022
p t s č p s n
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28      

Želim prejemati napovednik dogodkov in druge aktualne novice

Nazaj na dogodke

Gledališka komedija: Ljubezen, strast in grdi puloverji

Vabljeni na gledališko predstavo gledališkega abonmaja ZKD Ajdovščina. Šentjakobsko gledališče se nam bo predstavilo s komedijo Ljubezen, strast in grdi puloverji v režiji Jaše Jamnika.

O predstavi: 

V manjšem rekreativnem golf klubu se zagreto pripravljajo na vsakoletno tekmo proti rivalskemu klubu. Stvari se zapletejo, ko najboljši igralec domačih prestopi v klub nasprotnikov. Stare zamere se na novo razplamtijo in predsednika klubov skleneta stavo z izjemnim vložkom … Ne gre več samo za šport, ampak za čast, za dostojanstvo, za maščevanje … A kdo bo vskočil namesto prebeglega člana? Ko se že zdi, da je dvoboj izgubljen, sledi preobrat. Še dobro, da se med osebjem najdejo sposobni mladi fantje in dekleta, ki so v nekaterih stvareh (postrežba, golf) izjemno spretni, v drugih (ljubezen) pa ne tako zelo. In ko se že zdi, da je tekma dobljena, sledi nov preobrat.

Golf, spletke, uživaštvo, grdi puloverji, nove zaljubljenosti, stare ljubezni, izgubljeni zaročni prstani, pogrete strasti in ogromno humorja.

V Dvorano prve slovenske vlade lahko vstopajo obiskovalci z izpolnjenim PCT pogojem in nadeto zaščitno masko.