Ostalo
Delavnica: drožna pica napoletana
Vabljeni na prvo izmed serij delavnic, katerih rdeča nit bodo droži. V prvi delavnici se boste posvetili pripravi drožne pice napoletane. To je tista z visokim robom, hrustljavo zunanjo skorjo in mehko, puhasto notranjostjo.
Najprej bodo razložili, kaj so droži in zakaj so tako posebne. Predstavili bodo tudi pico napoletano, potem pa zamesili točno takšno testo, kot ga Dietz's Sourdough Bakery & Pizza Catering uporablja za svoje drožne pice. Razkrili bodo tudi nekaj skrivnosti, ki so ključne za popoln izdelek. Naučili se boste narediti "kepice" testa in govorili o tem, koliko časa in na kakšni temperaturi morajo počivati. Seveda boste oblikovali in spekli tudi vsak svojo pico.
Da pa bo vse še bolj zabavno, bo tisti, ki bo po oceni "komisije" spekel najlepšo pico, prejel praktično nagrado. Pice boste pekli v prenosni krušni peči, ki je fantastičen približek prave peči. Verjamemo, da vas bodo drožne pice navdušile.
POMEMBNO: število mest je omejeno na 8 sodelujočih.
CENA delavnice je 25 € na osebo.
Prijavite se lahko na mobilno številko 040 758 889 (Tonja).